اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید هفته‌نامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار هفته‌نامه «شوشترنامه» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ هفته‌نامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار هفته‌نامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت هفته‌نامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار هفته‌نامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

تحول سریع و پایدار در حوزه بهداشت و درمان شوشتر

اختصاصی شوشترنامه| با حضور نماینده مردم شهرستان‌های شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر، سرپرست معاونت درمان دانشکده، سرپرست بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) بیمارستان خاتم‌الانبیا شوشتر و جمعی از مسئولین دانشکده علوم پزشکی، دستگاه لاپاراسکوپی پیشرفته بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) که با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال خریداری‌شده رونمایی شد و در اختیار اتاق‌های عمل قرار گرفت.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در تلاش هستیم تا با به‌کارگیری تجهیزات جدید در دانشکده علوم پزشکی علاوه بر کاهش تردد در حوزه تشخیص تردد در حوزه اعمال جراحی را نیز به شهرهای مجاور کاهش دهیم و خریداری دستگاه لاپاروسکوپی در این زمینه انجام شده است.
مجتبی کلانتر افزود: دستگاه لاپاراسکوپی از نیازهای اصلی شهرستان در حوزه انجام اعمال جراحی بود که بحمدالله باوجود بحران کرونا و در شرایط سخت اقتصادی تأمین و راه‌اندازی شد. این دستگاه هم در بعد تشخیصی و هم درمانی کاربردهای زیادی دارد.
وی عنوان کرد: ازجمله مزیت‌های جراحی با لاپاروسکوپی می‌توان به مواردی نظیر کاهش مدت بیهوشی، کاهش بستری شدن در بیمارستان، کاهش عوارض بعد از عمل، به‌صرفه‌تر بودن و عدم وجود اسکار(جای زخم) جراحی بزرگ برای بیمار اشاره کرد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر افزود:دستگاه لاپاراسکوپی خریداری‌شده برای بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) ازجمله به‌روزترین نمونه‌های موجود در دنیاست.
وی گفت: از حمایت‌های سردار گیلانی نماینده محترم شهرستان‌های شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی در راستای تکمیل زیرساخت‌های بخش سلامت و چرخه درمان در شهرستان شوشتر که از ۴ سال پیش و با زحمات استاد عزیزم دکتر ابول‌نژادیان جهش بی‌نظیری یافت تشکر می‌کنیم. همچنین از زحمات مجموعه مدیریتی بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص)، دکتر حسن‌زاده سرپرست و مهندس بااحمدی مدیر بیمارستان که در این راه کوشش کردند تشکر می‌کنم و در ادامه این راه تلاش می‌کنیم تا بتوانیم در راستای توسعه و اعتلای دانشکده علوم پزشکی شوشتر گام‌های مؤثری برداریم.

*سرعت توسعه بخش درمان مثال‌زدنی است
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از بخش‌های بیمارستانی شوشتر اظهار داشت: توسعه در بخش درمان شوشتر مثال‌زدنی است، امروز دیگر می‌توان ادعا کرد که بسیاری از عمل‌های جراحی سنگین که در اهواز و سایر شهرهای استان برگزار می‌شد در شوشتر قابل‌اجراست.
سهراب گیلانی خاطر نشان کرد: همت برای رفع نیاز از اصلی‌ترین اموری است که در بخش درمان سرلوحه کار قرار گرفت، در این زمینه خواستیم و توانستیم که وابستگی به سایر شهرهای استان را کاهش دهیم، امروز با داشتن دستگاه سی‌تی‌اسکن در شوشتر بخش زیادی از تشخیص‌های بیماری کرونا به‌سادگی انجام شد، این تشخیص‌های فوری و سریع باعث شد تا مرگ‌ومیر در شوشتر به حداقل برسد.
نماینده مردم شوشتر و گتوند تاکید کرد: رشد بخش بهداشت و درمان شوشتر رشدی متوازن است، در این زمینه هم زیرساخت‌های رشد کرده و هم امکانات و ساختمان‌ها، مثلاً در رشد در این حوزه دستگاه وجود است و پزشک هم موجود است، عدم وجود هرکدام از این دو باعث بروز مشکلات می‌شد.
وی به بازدید از دستگاه‌های جدید خریداری‌شده در این دانشکده اشاره کرد و عنوان کرد: تلاش زیادی شده است تا مشکلات در این زمینه کم و کمتر شود، مدیریت دانشکده علوم پزشکی شوشتر با تلاش در روزهای سخت کرونا ثابت کرده است که توسعه در این زمینه متوقف نشده و دانشکده روندی روبه رشد و روبه‌جلو را پی گرفته است.

*کاربردهای دستگاه لاپاروسکوپی
مدیر بیمارستان خاتم‌الانبیا شوشتر درزمینه به‌کارگیری دستگاه لاپاروسکوپی اظهار داشت: که با کمک ابزار و لنزهای پیشرفته در این دستگاه انجام اعمال جراحی را به‌وسیله دوربین و بر روی صفحه نمایشگر مخصوص ممکن می‌سازد که این مسئله کمک قابل‌توجهی برای پزشکان جراح در انجام اعمال جراحی محسوب می‌شود.
حجت بااحمدی تاکید کرد: با استفاده از این دستگاه می‌توان همه عمل‌های آندوسکوپی را انجام داد، همچنین در بعد تشخیصی، معاینه اندام‌های زیر لاپاروسکوپی ازجمله آپاندیس، کبد، لوزالمعده، روده کوچک و بزرگ، معده، طحال،اندام‌های تناسلی، تومورهای داخل بدن، وجود مایعات در حفره شکمی و ... نیز ازجمله امکانات این دستگاه پیشرفته است که بلافاصله پس از تشخیص، امکان شروع درمان را برای پزشک فراهم می‌کند.
وی عنوان کرد: مثلاً برای جراحی سرطان روده با روش معمولی باید یک هفته یا حتی بیشتر، در بیمارستان بمانید و بهبودی کلی 4 تا 8 هفته طول می‌کشد اما اگر جراحی لاپاراسکوپی انجام شود تنها دو سه شب در بیمارستان بستری است و ظرف دو تا سه هفته بهبود پیدا می‌کنید. همچنین هزینه‌های بیمارستان به علت کوتاه‌تر بودن مدت بستری، کمتر می‌شود.
مدیر بیمارستان خاتم‌الانبیا شوشتر تاکید کرد: در برخی از عمل‌ها، جراح دوربین و ابزار جراحی را از یک سوراخ در پوست وارد می‌کند بنابراین جای برش و زخم کمتر خواهد بود. در این روش کار برای جراح دشوار است چراکه ابزارهای جراحی خیلی به هم نزدیک هستند.

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
بالای صفحه