اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید هفته‌نامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار هفته‌نامه «شوشترنامه» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ هفته‌نامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار هفته‌نامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت هفته‌نامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار هفته‌نامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

اصناف و صنایع خوزستان با کمبود شکر مواجه هستند

فارس| معاون صمت خوزستان گفت: اکنون اصناف و صنایع با مشکل کمبود شکر مواجه هستند و ترس آن می‌رود که به سمت شکر مورد مصرف خانوار هجوم بیاورند.
 رحمان ناصریان، معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صمت خوزستان در رابطه با محل توزیع برنج، شکر و گوشت، اظهار کرد: برنج را از طریق شرکت بازرگانی خدمات دولتی یا غله تحویل و به عمده‌فروش‌ها و فرشگاه‌های بزرگ تحویل می‌دهیم.
وی افزود: در حال حاضر حدود 400 تن برنج  به یک فروشگاه زنجیره‌ای تحویل داده شد؛ علت اینکه شهروندان می‌گویند برنج نیست به این دلیل است که برنج مورد نیاز جذب نشده بود و باید از استا‌ن‌های دیگر وارد خوزستان می‌شد.

اصناف و صنایع با مشکل کمبود شکر مواجه هستند
معاون اقتصادی و بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان در رابطه با توزیع شکر سهمیه‌ بندی شده، گفت: از آنجایی که شکر مورد نیاز ما در داخل استان تامین نشد، شکر باید بسته بندی شود و دیگر چیزی به عنوان شکر فله خانوار نداریم.
ناصریان با بیان اینکه شکر بسته‌بندی شده را به فروشگاه‌های بزرگ، عمده‌فروشی‌ها و خرده فروشی‌ها تحویل دادیم، افزود: در ماه مبارک رمضان فقط سهمیه شکر خانوار را به ما دادند و سهمیه شکر اصناف، صنایع و...علیرغم نیاز به شکر روی زمین مانده و هیچ تصمیمی برای آن گرفته نشده است.
ناصریان گفت: اکنون اصناف و صنایع با مشکل کمبود شکر مواجه هستند و ترس آن می‌رود که به سمت شکر مورد مصرف خانوار هجوم بیاورند و ممکن است یکسری تخلفاتی صورت بگیرد.
ناصریان در رابطه با ادعای مبنی بر اینکه شرکت زمزم، بهنوش و مجید مصرف شکر استان را بالا بردند، گفت: این شرکت‌ها را مثال زدیم، اما  اگر بخواهیم شکر مورد نیاز این شرکت‌ها را تامین کنیم مجبور هستم از شکر داخلی خودمان نیازهایشان را تامین کنیم،  آیا عاقلانه است سهمیه شکر خانوار را به اصناف و صنایع بدهیم؟
ناصریان با بیان اینکه وقتی تامین شکر مورد نیاز این شرکت‌ها از استان‌های دیگر قطع شود قطعاً سراغ ما می‌آیند، افزود: شرکت زمزم تا دی ماه سال گذشته شکر مورد نیاز خود را از استان قم وارد می‌کرد، شرکت مجید ماهانه 600 تن، یک شرکت برای تولید قند خود ماهانه به  700 تن شکر نیاز دارد و کمترین میزان شکری که یک شرکت برای تولید محصول خود نیاز دارد 400 تن است.

بیشترین شکر استان از کردستان وارد می‌شود
وی گفت:با وجود هفت شرکت توسعه نیشکر در خوزستان امسال شکر مورد نیاز خوزستان از شرکت غله اصفهان بارگیری شد که در این مورد نمی توانم به صراحت علتش را بازگو کنم.
ناصریان گفت:همچنین قند و شکر ما از استان کردستان وارد می‌شود و  اکنون بیشترین شکر و قند خوزستان از استان کردستان تامین می‌شود.
ناصریان افزود: حدود 11 هزار تن شکر برای تامین مصرف ماهانه خانوار و 10 هزار تن برای مصرف اصناف و صنایع نیاز داریم که در مجموع 21 هزار تن است.
وی با طرح پرسشی مبنی بر اینکه آیا براساس میزان مصرف باید شکر مورد نیاز مردم تامین شود، گفت: وزارت صمت اواخر اسفند ماه سال گذشته سهمیه ماهانه خوزستان را 9 هزارتن تعیین کرده بود اما 6 هزارو 500 تن به ما دادند اکنون 2 هزارو 500 تن شکر را کسری شکر داریم.
ناصریان در خصوص شیوه نظارت روی توزیع سهیمه شکر عنوان کرد: سه سامانه داریم سامانه جامع انبارها و سامانه جامع تجارت که کشوری هستند و سامانه ساتکا که استانی است، از زمانی که درخواست شکر می‌دهیم تا زمانی که شکر به دست عمده فروش‌ها، بنک دارها و فروشگاه برسد توسط این سامانه رصد می‌شود.

وی افزود: زمانی که متقاضی به منظور خرید شکر به بنکدار مراجعه کند بنکدار کارتکس دارد تا  شکر خریداری شده، پروانه کسب، کد ملی و شماره تماس خریدار را ثبت کند و مهر می‌کند این عملیات در هر ساعتی که انجام شود بازرس ما از آن‌ها مطلع می‌شود.
قیمت گوشت آزاد و مصوب تفاوت چندانی ندارد
وی در رابطه با توزیع گوشت تنظیم بازار، بیان کرد: گوشتی که با قیمت مصوب  جهت تنظیم بازار توزیع شد به کسانی که از طریق اداره دامپزشکی، اتحادیه و...  مجوز دارند تحویل داده شد، قیمت گوشت آزاد با  قیمت گوشتی که جهت تنظیم بازار  توزیع می‌شود تفاوت چندانی ندارد و هم مقرون به صرفه است چرا که گوشت آزاد را به مدت 6 ماه می‌توان در فریز نگهداری کرد در حالی که گوشت با قیمت مصوب را فقط 20 روز می‌توان در فریز نگهداری کرد.

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
بالای صفحه