اطلاع رسانی

با توجه به افزایش هزینه‌های تولید هفته‌نامه در چند ماهِ اخیر، و تلاش ما در راستای ادامه انتشار هفته‌نامه «شوشترنامه» به‌روال معمول و حفظِ کیفیت و تیراژ هفته‌نامه، ناگزیر به حذفِ امکان بازدید رایگان سایت و به‌تبع آن فروشِ آنلاین مطالب از طریق سایت هستیم. بنابر وضعیتِ اقتصادی اخیر، خاصه گرانی و نبودِ کاغذ موردنیاز برای انتشار هفته‌نامه، در صورتی‌ که متقاضیِ بازدید از سایت هفته‌نامه هستید و جهتِ یاری به امر فرهنگی و امکان ادامه انتشار هفته‌نامه در این مسیر نیز ما را همراهی کنید.

چانچه تا اکنون عضو سایت نیستید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

چنانچه قبلا ثبت نام کرده‌اید، بر روی گزینه ورود به سایت کلیک کنید.

خدمات تخصصی پزشکی با ارزان‌ترین قیمت

اختصاصی شوشترنامه | سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر در گفت و گویی اختصاصی با شوشترنامه اظهار کرد: پیش از افتتاح کلنیک ویژه بیمارستان خاتم‌الانبیا کلنیک اصلی شوشتر در مرکز پاپهن مستقر بود، این کلنیک دارای مشکلات زیادی بود که باعث نارضایتی مردم شده بود.
نوزر کلانتر افزود: استقرار کلنیک تخصصی در مرکز شهر شوشتر اعث شده بود که هم ترافیک زیادی به مرکز شهر دیکته شود و هم مشکل اساسی بیماران برای مراجعه به این کلنیک مشکل تامین پارکینگ بود که باعث بروزمشکلاتی شده بود.
وی عنوان کرد: به دلیل رشد تعداد تخصص‌های موجود در سطح شهرستان شوشتر این مرکز با برنامه‌ریزی‌های زیاد باز هم پاسخگوی حضور متخصصان متعدد شهرستان نبود، به اجبار برخی تخصص‌ها را در بیمارستان الهادی و برخی نیز در بیمارستان خاتم الانبیا مستقر کردیم که این اتفاق هم مشکلاتی درپی داشت.
وی به بروز مشکلات تعدد کلنیک‌های شهر شوشتر اشاره کرد و گفت: برخی تخصص‌ها مانند زنان، زایمان، اطفال و... در بیمارستان الهادی مستقر بود، برخی تخص‌ها مانند کلنیک ارتوپدی، مغز و اعصاب و قلب در بیمارستان خاتم‌الانبیا و مابقی هم در کلنیک پاپهن، این گستردگی باعث شده بود که هم مردم سردرگم شوند، هم تعدد فضاهای کلنیکی در سطح شهر نیازمند نیروی انسانی زیادی برای مدیریت و خدمات باشد که این میزان نیرو نیز مستلزم هزینه بود.
کلانتر با اشاره به فعالیت‌های شبانه‌روزی دکتر ابول‌نژایان برای راه اندازی این کلنیک افزود: نماینده مردم شوشتر و گتوند در این زمینه اقدامات خوبی انجام شد، رئیس وقت دانشکده نیز زمان زیادی برای این مهم صرف کرد تا توانست با بهترین امکانات و مصالح این کلنیک ساخته شود.
وی به مشخصات این کلنیک اشاره کرد و گفت: این کلنیک از مجهزترین و زیباترین کلنیک‌های ساخته شده در کشور است، نقشه آن طرح تیپ است و نحوه ساخت آن نتیجه سلیقه بسیار خوبی که در جریان ساخت به کار گرفته شده بود، این کلنیک در حال حاضر بهترین در خوزستان است.
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر خاطر نشان کرد: این کلنیک در 20 درمانگاه، سه طبقه و فضایی بسیار زیبا ساخته شده است.
وی عنوان کرد: این کلنیک در زمینی بالغ بر 360 متر مربع و زیربنای یکهزار و 700 کتر مربع ساخته شده است، این فضا در حال حاضر تجهیز و در حال خدمات دهی به مردم است.
وی درباره هزینه‌های صرف شده برای ساخت این مرکز خاطر نشان کرد: این مرکز با اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.

*چرخه درمان در کلنیک تکمیل است
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر تاکید کرد: در حال حاضر همه تخصص‌ها بجز تخصص جراحی قلب باز در این کلنیک وجود دارد، این نشان از اهتمام مدیریت دانشکده در تامین تخصص‌های مورد نیاز برای این کلنیک است.
وی به اهداف عالیه راه اندازی این کلنیک‌ها در کشور اشاره کرد و افزود: این کلنیک‌ها با هدف ارائه خدمات تخصص پزشکی به اقشار کم درآمد با هزینه دولتی و ناچیز راه اندازی می‌شوند و از اهداف دیگر این مراکز درمان سرپایی و کاهش ترافیک مراجعه به بیمارستان‌هاست.
وی به مزایای مراجعه به این مراکز اشاره کرد و عنوان کرد: این مرکز برای مراجعه به پزشک متخصص تنها 4هزار و 800 تومان ویزیت دریافت می‌شود، یعنی بالغ بر 25 درصد تعرفه و 10 درصد تعرفه آزاد(بدون دفتچه بیمه) که این کمک شایانی به مردم در استفاده از سطح بالای خدمات درمانی است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر کلنیک با دو شیفت کاری به صورت صبح و عصر در حال خدمات دهی به مردم است و رضایتمندی بسیار خوبی برای عموم بوجود آمده است.
کلانتر به تخصص‌های موجود در این کلنیک اشاره کرد و گفت: تخصص‌های داخلی، اطفال، جراحی عمومی، ارتوپدی، جراح مغز و اعصاب، چشم پزشک، گوش و حلق و بینی، عفونی و بیماری‌های گرمسیری، ارولوژی، پوست، غدد و.... در این کلنیک حضور دارند و به صورت روزانه به ویزیت عموم می‌پردازند.
وی به اقدامی شایسته در جذب فوق تخصص غدد در شهرستان شوشتر اشاره کرد و عنوان کرد: در حال حاضر فوق تخصص غدد در شهرستان شوشتر دو روز در هفته حضور دارد، این فوق تخصص روزهای شنبه و چهارشنبه حضور دارند و بیماران را ویزیت می‌کنند.
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: هدف اصلی حضور این پزشک فوق تخصص در شهرستان شوشتر ویزیت بیماران دیابتی است، با توجه به تغییر سبک زندگی و کم تحرکی و گسترش بیماری‌های دیابت این تخصص می‌تواند خدمات بهتری را به مردم ارائه کند، امیدواریم با استقبال مردم از این متخصص شرایط برای حضور سایر پزشکان فوق تخصص فراهم شود.
وی به راه اندازی مرکز روان پزشکی بیمارستان خاتم‌الانبیا شوشتر اشاره کرد و گفت: قرار بود کلنیک تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان و مرکز روان پزشکی در روز ششم دی ماه با حضور وزیر بهداشت و درمان افتتاح شود که به دلیل شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی این برنامه لغو شد ولی مراکز به صورت غیررسمی فعالیت خود را آغاز کردند.
وی به خدمات ارائه شده در این مرکز اشاره کرد و عنوان کرد: در حال حاضر سه متخصص روان پزشکی در شهرستان شوشتر حضور دارند، این متخصصان در حال ارائه خدمات درباره اختلالات روانی، ارائه مشاوره‌های قبل ازدواج و ترک اعتیاد هستند.
کلانتر گفت: در حال حاضر دو فوق لیسانس روان شناسی نیز در کنار این متخصصان در حال شرح حال گیری بیماران و مصاحبه این آنها هستند که در کنار هم تیم قوی در این زمینه تشکیل شده است و نیازمندی این بیماران به مراجعه به سایر شهرستان‌های استان را برطرف کرده است.

*کلنیک پوست در شوشتر فعال است
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: در حال حاضر با حضور یک متخصص پوست در شهرستان شوشتر کلنیک پوست فعالی شده است.
کلانتر افزود: متخصص حاضر در سطح شهرستان شوشتر از دانشجویان ممتاز بورد تخصصی به شمار می‌آید و امید است مردم با مراجعه به این کلنیک از خدمات این پزشک توانمند استفاده کنند.
وی به گلایه‌هایی نیز در این زمینه پرداخت و عنوان کرد: برخی تبلیغات سو در سطح شهرستان شوشتر درباره مراکز زیبایی و پوست و مو انجام می‌شود که نه در فضایی استریل است و نه زیر نظر پزشک، صرفا یک نفر که در کار زیبایی آن هم بیشتر بانوان فعالت می‌کند دست به این تبلیغات می‌زنند، بی‌شک با این مراکز برخورد خواهد شد.
وی تاکید کرد: این مراکز را برای برخورد قضایی به مقام قضایی معرفی خواهیم کرد و تا پیش از این اقدام سلبی از این مراکز می‌خواهیم فعالیت‌های خود را در این زمینه تعطیل کنند.
وی از برخی معتمدین شهرستان نیز خواست که در صورت برخورد از اعمال فشار به این دانشکده برای خودداری از برخورد خودداری کنند زیرا این مسئله مستقیما با سلامت و بهداشت مردم گره خورده است.

*استقبال بی‌نظیر از کلنیک تخصصی و فوق تخصصی
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر از استقبال بی‌نظیر از کلنیک ویژه بیمارستان خاتم‌الانبیا شوشتر خبر داد و گفت: در بازه زمانی از هفتم دی ماه تا پایان دی ماه 2 هزار و 827 نفر از خدمات تخصصی و فوق تخصصی در این مرکز بهره مند شده اند.
کلانتر تاکید کرد: از یکم بهمن ماه تا 15 بهمن ماه سال‌جاری یکهزار و 910 نفر در این کلنیک تخصصی و فوق تخصصی ویزیت شده‌اند و همه ویزیت‌ها با تعرفه دولتی انجام شده است.
وی به مشکلات موجود در نوبت‌دهی این مرکز اشاره کرد که باعث گلایه مردم شده است، و گفت: بزودی سیستم نوبت‌دهی اینترنتی در این مرکز راه‌اندازی می‌شود و بخشی از نوبت‌دهی‌های روزانه از طریق اینترنت انجام خواهد شد که میزان این نوبت‌دهی ها 30 درصد ظرفیت روزانه هر درمانگاه است.
وی عنوان کرد: برخی از مردم ممکن است به اینترنت دسترسی نداشته باشند و یا آموزش در این باره ندیده باشند به این دلیل 30 درصد از نوبت‌دهی ها نیز به صورت تلفنی انجام خواهدشد، در این زمینه 30 خط تلفن مجزا برای این کلنیک خریداری شده است و بزودی پس از نصب خطوط بخشی از نوبت دهی نیز از این راه انجام می‌شود، به دلیل اینکه خطوط مرکز پاپهن در مرکز شهر شهر ثبت شده بود امکان انتقال به مرکز فرهنگ شهر را نداشت و به اجبار برای تهیه خطوط جدید اقدام شد.
وی به سایر اقشار در این زمینه اشاره کرد و گفت: در بازه زمانی از سال تردد عشایر در شهرستان شوشتر زیاد می‌شود، مراجعه به مراکز درمانی نیز افزایش می‌یابد، برخی در سطح شهرستان شوشتر نیز ممکن است نتوانند از طریق تماس تلفنی نوبت بگیرند که این مهم نباید مانع از استفاده از خدمات ارائه شده در این مرکز شود، به دلیل 40 درصد از نوبت دهی نیز به صورت حضوری ارائه می‌شود.
کلانتر به مشکل آسانسور در این مرکز اشاره کرد و گفت: پیش از اینکه در این زمینه توضیح دهم اشاره می‌کنم که درمانگاه‌های ارتوپدی، مغز و اعصاب و... که برای بیمار محدودیت در تردد ایجاد می‌کند، در طبقه نخست مستقر هستند به این دلیل بیماران در این زمینه با زحمتی مواجه نشده‌اند.
وی تاکید کرد: همه هزینه‌های مورد نیاز برای نصب آسانسور به شرکت نصاب پرداخت شده است، همه وسائل خریداری شده است و نصب سیستم‌ها آغاز شده است.
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر به مشکلات مردم در تهیه دارو در این مرکز اشاره کرد و گفت: مناقصه داروخانه در این مرکز برگزار شده است، بزودی با اعلام برنده مناقصه کار استقرار داروخانه آغاز می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: همه داروهای تخصصی در این داروخانه عرضه می‌شود و تلاش داریم تا ترافیک موجود در داروخانه بیمارستان خاتم‌الانبیا را کاهش دهیم تا بیماران در این بیمارستان با مشکل در این زمینه مواجه نشوند.

*کلنیک شبانه‌روزی دندان‌پزشکی راه اندازی می‌شود
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: بزودی در طبقه سوم کلنیک تخصصی بیمارستان خاتم‌الانبیا با نصب سه دستگاه یونیت جدید دندان پزشکی کلنیک دندان پزشکی راه اندازی می‌شود.
کلانتر خاطر نشان کرد: این کلنیک قرار است با تعرفه‌ای بین تعرفه دولتی و آزاد فعالیت کند، در این زمینه دندان پزشکانی نیز متقاضی حضور هستند که بزودی شاهد راه اندازی این مرکز خواهیم بود.
وی به ارائه خدمات تخصصی در حوزه دندان در این کلنیک اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم تا این بخش از درمانگاه به صورت 24 ساعته باشد و مردم از خدمات این مرکز بهره مند شوند.
وی افزود: به دلیل اینکه خدمات دندان پزشکی بسیار گران است،با راه اندازی این مرکز می‌توانیم امیدوار باشیم که خدمات تخصصی و ارزان در این حوزه به مردم ارائه می شود و باری از دوش مشکلات اقتصادی مردم کاسته خواهد شد.وی وعده داد که در این درمانگاه بیماران تالاسمی و دیالیزی خدمات دندان پزشکی را به صورت رایگاه دریافت کنند، زیرا این خدمات در بسته حمایتی ارائه شده برای این بیماران دیده شده است.

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
بالای صفحه